FAQ

1. Kun je zwemmen met Duukies Beachsocks? Jazeker, in tegenstelling tot normale waterschoenen, kun je met Duukies Beachsocks juist zwemmen, omdat ze waterdoorlatend zijn en niet zwaar worden.

2. Vallen de maten groot of klein? Duukies Beachsocks vallen klein. Het zijn dubbele maten en we adviseren altijd een maatje groter te kiezen dan je schoenmaat.

3. Vanaf welke leeftijd kun je Duukies Beachsocks gebruiken? Vanaf kruipen tot aan schoenmaat 44-45!

4. Mijn Duukies Beachsocks slijten zo snel? Duukies Beachsocks zijn, sokken en geen schoenen waarmee je hele stukken kunt lopen. Ze hebben juist geen dikke rubberen zool, omdat je er dan niet mee kunt zwemmen. Je kunt ze zonder problemen gebruiken op het strand, langs het zwembad, of in de tuin of op de camping, maar niet als schoenen om mee de boulevard over te lopen…;)

5. Kan ik ruilen als de maat niet goed is? Natuurlijk! Je mag ze altijd retourneren met het bijgeleverde formulier. Retour verzendkosten zijn voor de koper, wij sturen dan kosteloos een nieuw paar toe.
6. De prijzen verschillen in diverse landen? Dat kan kloppen, wij hebben helaas geen invloed op de prijs, een retailer mag dit zelf bepalen. Wel geven wij richtlijnen natuurlijk.

7. Waarom zijn de modellen voor kinderen hoog en voor volwassenen laag? Omdat kinderen met het spelen en/of zwemmen de lage beachsocks vaak kunnen verliezen. Op deze manier blijven ze goed zitten, zonder te knellen.

8. Kan ik de beachsocks wassen? Je kunt de Duukies Beachsocks behandelen net als zwemkleding. Het liefst uitwassen in lauwwarm water, of in de wasmachine op lage temperatuur. Stop ze niet in de droger, daar worden ze niet blij van!

9. Waar worden Duukies Beachsocks gemaakt? Duukies Beachsocks worden in Nederland ontworpen en in China geproduceerd.