Retourneren & service

Het kan gebeuren dat je niet tevreden bent of dat de maat simpelweg niet goed is.

Daarom verstuurt Duukies Beachsocks bij elke bestelling een retourformulier.

De retourkosten zijn voor jouw rekening. Alle shoppers binnen de EU kunnen ongewenste items retourneren door gebruik te maken van hun rechten volgens de Regels voor Consumentenovereenkomsten, zoals hieronder beschreven. Wij bieden ook een standaard retourbeleid voor het retourneren of ruilen van ongewenste items. Natuurlijk zullen we bij het inruilen de transportkosten betalen wanneer we het nieuwe paar hebben verzonden.

HET ANNULEREN VAN UW BESTELLING VOLGENS DE REGELS VOOR CONSUMENTENOVEREENKOMSTEN

Ben je in de EU gevestigd? Dan heb je het recht om jouw bestelling te annuleren bij Duukies Beachsocks op basis van de Regels voor Consumentenovereenkomsten. Je moet dit binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen schriftelijk melden. Je moet ons klantenservice team schriftelijk op de hoogte brengen van jouw wens om het contract voor de bestelling te annuleren door een e-mail te sturen naar info@duukies-beachsocks.com.
Je bent wettelijk verplicht om goed voor de goederen te zorgen terwijl ze in je bezit zijn. Als je dit nalaat, hebben we mogelijk het recht om actie te ondernemen voor compensatie.

Na ontvangst van jouw kennisgeving van annulering van het contract, zal Duukies Beachsocks je een bevestiging geven dat de retour voldoet aan de voorwaarden van de Regels voor Consumentenovereenkomsten. Na ontvangst van deze bevestiging moet je jouw ongewenste item(s) retourneren naar:

Excellent Fashion Services, Duukies Beachsocks, Molenveldweg 8, 5953 KT Reuver, Nederland.

Duukies Beachsocks raadt je aan om het bewijs van verzending te behouden in geval van een geschil. Alle artikelen moeten ongebruikt en in hun originele staat worden teruggestuurd. Je ontvangt een volledige terugbetaling voor de waarde van jouw bestelling, inclusief onze standaard verzendkosten, binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw kennisgeving van annulering van het contract en ongewenste items.

STANDAARD RETOURBELEID

Je dient jouw ongewenste item(s) binnen 14 dagen na ontvangst ervan terug te sturen. Wanneer je levering is ondertekend, worden de tijd en datum van levering geregistreerd op ons systeem. Retourzendingen buiten dit tijdskader kunnen naar goeddunken van Duukies Beachsocks BV worden aanvaard en kunnen alleen worden terugbetaald als een tegoed bij een toekomstige aankoop. Je bent wettelijk verplicht om goed voor de goederen te zorgen terwijl ze in jouw bezit zijn. Als je dit nalaat, hebben we mogelijk het recht om actie te ondernemen voor compensatie.

Je zult niet het recht hebben om een contract te annuleren voor de levering van goederen die op enigerlei wijze zijn gepersonaliseerd of gemaakt voor jouw specificatie.

ONZE VOORWAARDEN

Artikelen moeten worden teruggestuurd in een ongebruikte, opnieuw verkoopbare staat en met alle Duukies Beachsocks labels nog bevestigd. Retourzendingen die beschadigd, vervuild of gewijzigd zijn, worden mogelijk niet geaccepteerd en kunnen teruggestuurd worden naar de klant.

RUILEN

Je kunt jouw ongewenste item(s) inruilen voor een andere stijl of maat, op basis van de beschikbaarheid van de voorraad. Verzending is gratis op het vervangende artikel binnen Nederland. Klanten zijn echter wel aansprakelijk voor rechten en heffingen als ze zich buiten de EU bevinden.

EEN TERUGBETALING ONTVANGEN

Jouw terugbetaling kan alleen worden bijgeschreven op de originele betaalkaart of PayPal ™ -account. Voor bestellingen die zijn geannuleerd onder de DSR’s, bevat het terugbetaalde bedrag verzendkosten. Verzendkosten worden niet terugbetaald voor artikelen die worden geretourneerd onder ons standaard retourbeleid.

Als je je buiten de EU bevindt, worden eventuele douanerechten of omzetbelastingen niet terugbetaald door Duukies Beachsocks BV, maar we raden u aan contact op te nemen met jouw lokale douanekantoor. Als je gevestigd bent binnen de EU, worden alle omzetbelastingen terugbetaald door Duukies Beachsocks BV.

Houd er rekening mee dat het ons maximaal 10 werkdagen kost voor het terugbetalen.