Betalingen

Duukies Beachsocks accepteert de volgende betaalmethodes:
Ideal, Mister Cash and Paypal.

Betalingsinformatie

Alle kinderkleding is vrijgesteld van belasting en heeft een BTW van 21% voor Nederland. Duukies Beachsocks berekent BTW van 20% op alle artikelen, zoals kleding voor volwassenen. Alle klanten die binnen de EU winkelen, zien automatisch de prijzen inclusief BTW opgenomen worden (voor de betreffende producten). Je ontvangt een uitsplitsing van btw-kosten op je orderbevestiging. Klanten buiten de EU profiteren van belastingvrij winkelen op alle producten.

Betalen van je bestelling

Betalingen moeten worden gedaan op het moment van het plaatsen van een bestelling. Duukies Beachsocks-betaalpagina’s worden bewaard op WorldPay ™ -beveiligde servers en als zodanig bewaren wij geen creditcardgegevens. WorldPay ™ voert de nodige kaartverificatieprocedures uit en wij controleren jouw contactgegevens en beschikbaarheid van de goederen bij ontvangst van de bestelling. Als we om welke reden dan ook geen goederen kunnen leveren, zullen we je hiervan zo snel mogelijk op de hoogte stellen en binnen 5 werkdagen zullen wij je deze producten terugbetalen.

De prijs die moet worden betaald voor je bestelling is de prijs die wordt weergegeven bij de laatste uitcheckfase. Dit bedrag wordt bevestigd zodra je de Worldpay ™ -gateway bent binnengegaan. Zodra de betaling is geautoriseerd, wordt deze gedebiteerd. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van betaling en jouw unieke bestelnummer. Als je betaling niet is geautoriseerd, kun je de mogelijkheid krijgen om het opnieuw te proberen of een andere betaalmethode te gebruiken. Geen betaling wordt geacht te zijn ontvangen totdat we het geld ook daadwerkelijk op onze rekening hebben. De betaling wordt over het algemeen in rekening gebracht voordat we je bestelling verzenden.

Als je goederen via onze website bestelt voor bezorging buiten Nederland, kan de bestelling onderworpen zijn aan invoerrechten en belastingen. Deze worden geheven wanneer de levering de opgegeven bestemming bereikt. Je bent verantwoordelijk voor de betaling van dergelijke invoerrechten en belastingen. Houd er rekening mee dat we geen controle hebben over deze kosten en het bedrag niet kunnen voorspellen. Neem voor meer informatie contact op met je lokale douanekantoor voordat je de bestelling plaatst.